Workshop Hoofd opruimen

Wil jij rust en ruimte in je hoofd?

" Wat een bijzondere cursus. Mijn dank is groot voor resetten van mijn hoofd... Ik vond het goed dat de cursusavond toch via teams doorgang kreeg in deze coronatijd. De cursusleidster wist goed de regie te houden en gaf ons handige tools. Ik vond het een bijzondere avond waarbij er duidelijk werd uitgelegd wat er eigenlijk met je gedachtegoed gedurende de dag gebeurt. Door verschillende tools kon je je geheugen inhoud herstructureren en dat gaf in mijn geval toch wel de nodige lucht. Ik vond het enorm de moeite waard. Dit is een cursusavond die enorm nuttig zou zijn voor ons allemaal als ambulant begeleiders. De enorme drukte en druk neemt soms de overhand en ik weet zeker dat deze aanrijking de druk zouden wegnemen.

 Ik raad het iedereen aan!"

Patricia Harte, ambulant begeleider WMO

Heb jij een hoofd dat maar blijft malen, omdat alles door elkaar loopt en alle gedachten maar blijven stromen? Of omdat je gewoon de STOP-KNOP niet hebt en werk, privé en andere zaken door elkaar heen blijven lopen. Dan heb ik goed nieuws: met deze workshop leer ik je waar jouw STOP-KNOP zit!

Tijdens de workshop ontdek jij jouw UNIEKE PERSOONLIJKE blauwdruk voor een opgeruimd hoofd. En die blauwdruk kun je daarna altijd blijven gebruiken. Zo heb je er niet alleen baat bij na de workshop, maar je hele leven lang.

Reserveer nu online je plek, druk op de STOP-KNOP

" Afgelopen dinsdag de cursus Rust en Ruimte in je Hoofd gevolgd bij Ellen. Het was een gezellige ochtend met 4 dames op een mooie locatie, waarin we aan de slag zijn gegaan met ons eigen hoofd. In dat van mij was het best wel een troepje eigenlijk. Ellen coachte ons d.m.v. de MatriXmethode. Ik heb een eigen en uniek opruimplan gemaakt, en dat in m'n hoofd 'aangemaakt'. Een bijzondere en hele fijne ervaring, omdat het precies bij mij past! Nu is het zaak om het opgeruimde plan te onderhouden."

Annika Huizinga   2019

Wat gaan we doen tijdens de (online) workshop?


Aan het einde van de workshop hebt jij:

  • Inzicht in hoe het werkt in je hoofd
  • inzicht in hoe je graag zou willen dat het werkt in je hoofd
  • Maak je een voor jou persoonlijk en uniek opruimplan
  • Installeer jij dit plan denkbeeldig in je hoofd
  • Een blauwdruk van jouw opgeruimde hoofd
  • Een heerlijk geordend en opgeruimd hoofd
  • Rust, ruimte en focus
  • Een blauwdruk die je iedere dag opnieuw kunt gebruiken
Hoe klinkt dit jou in de oren? Goed toch! Gun jezelf deze rust en ruimte.

" Zomaar een vrijdagochtend, met een vol hoofd chaos aangeschoven bij de workshop van Ellen. Wonderlijk om twee en een half uur later tot de conclusie te komen dat er weer ruimte is. Stapsgewijs laat Ellen je zelf aan de slag gaan om ruimte te creëren in je hoofd. Je zoekt naar ordening, geeft hier vorm aan en plaatst het in of buiten je hoofd in beelden of symbolen. Bij mij werkt dit. Die ochtend ben ik naar huis gegaan met een opgeruimd gevoel en een heerlijke rustige ruimte in mijn hoofd, formaat balzaal. Sterker nog, ik heb er, nu we een aantal weken verder zijn, nog steeds profijt van. Ik vind het een aanrader."

Marianne Lenders, september 2019