Voor je kinderen

Voor jouw kind

Net zoals jij een druk bestaan hebt waar je vaak op "aan" staat, geld dat ook voor je kind(eren). Ook van hen wordt van alles verwacht, op school, thuis, tijdens clubjes en in sociale contacten. Hun hoofd loopt vol met allerlei dingen, waarvan ze niet kunnen verwoorden wat het nu precies is of waardoor het komt. Je bent ongerust en gunt het je kind om beter in zijn/haar vel te zitten. 

Wie kan jouw kind nu beter helpen jijzelf? Niemand toch? En daar ga ik je bij helpen!
 
Jij bent namelijk iedere dag bij je kind en kunt daarom het verschil maken. Jij bent zijn/haar steun en toeverlaat.

Hoe werkt dat dan?

Samen gaan we ontdekken hoe het werkt in het hoofd van je zoon/dochter. Wat gaat er in hem/haar om? Kinderen weten dat vaak precies te vertellen en te tekenen. Dat geeft al heel veel duidelijkheid. Van daaruit gaan we kijken hoe het op een andere handigere manier beter kan werken, zodat alles gemakkelijker gaat. Hierin heeft je zoon/dochter de leiding, want alleen hij/zij weet wat het beste voor hem/haar werkt. Vandaar uit bouwen we samen verder aan rust, overzicht en plezier.

Met mijn zoon van 8 jaar ben ik bij Ellen geweest. Mijn zoon had last van huilbuien, kon snel boos worden en gaf zelf aan dat zijn hoofd vol zat en er niets meer bij kon. Dit laatste was voor mij de druppel om actie te ondernemen. Ik heb Ellen gebeld en een afspraak was snel gemaakt. De eerste afspraak was direct een succes. De rust die Ellen uitstraalt zorgde ervoor dat mijn zoon zich direct op zijn gemak voelde. Ellen heeft mijn zoon geholpen om de “rommel” in zijn hoofd te ordenen en geleerd hoe hij de belangrijke en onbelangrijke zaken kan scheiden. Zo kan hij hetgeen wat hij moet onthouden een goede plaats in zijn hoofd geven en weet hij hoe hij de rest kan “afvoeren”. Na onze afspraak merkte ik gelijk resultaat. Mijn zoon heeft de rust weer terug gevonden en past wat hij heeft geleerd nog steeds toe. Dank je wel Ellen voor je hulp. Voor iedereen die met een “vol” hoofd rondloopt, neem eens contact met Ellen op. Zij kan daadwerkelijk het verschil maken.


Sharon Meyer

Soms is er iets meer nodig

Wanneer er nare dingen zijn gebeurd, bijvoorbeeld. Emoties die er dagelijks zijn en invloed hebben. Dingen die je zoon/dochter steeds maar bezig houden, waar ze niet over kunnen of willen praten. Dan help ik hem/haar om deze emoties een plek te geven. Neutraal te maken. Zodat hij/zij er in het hier en nu geen last meer van heeft en weer lekker kind kan zijn.

 Rust in het hoofd

€65,-

 • Eén consult
 • Inzicht
 • Structuur
 • Rust
 • Beter slapen
 • Betere concentratie

HOE leren leren

€120,-

 • 2 Consulten
 • Als bij pakket 1
 • Informatie handig onthouden
 • Weten HOE te leren

Emoties verwerken

€180,-

 • 3 Consulten
 • Alles uit pakket 1 en 2
 • Neutraliseren van nare gebeurtenissen of angsten
 • Bekrachtigen van het zelfvertrouwen

Met mijn zoontje (toen 10 jaar) bij Ellen geweest, omdat hij meer droomde op school dan dat hij iets deed. Nadat hij een afspraak met Ellen had gehad wist hij me precies te vertellen wanneer zijn concentratie op school steeds weg viel. Hij heeft geleerd op welke manier hij zijn concentratie het beste vast kan houden. Ook kreeg hij nog andere tips hoe hij onbelangrijke zaken op dat moment kon parkeren, om er vervolgens later weer mee verder te gaan. Op die manier hield hem dat niet meer uit zijn concentratie. Vanaf het bezoekje aan Ellen heeft de leerkracht hem duidelijk zien groeien. Zélfs in niveau.

Maureen van Stekelenborg