Weet jij dat je zelf jouw oplossing hebt?      Ik help hem je vinden

Werkwijze

Kennismaking
Niets is zo belangrijk dan dat jij je goed voelt bij mij. Daarom is het fijn om eerst kennis te maken met elkaar. Deze kennismaking is kosteloos en geheel vrijblijvend, kan telefonisch zijn of je komt even langs.
Is er een klik voor jouw gevoel, dan is het oké en kunnen we een consult inplannen.

Consult
Tijdens een consult werk ik m.b.v. de MatriXmethode van Ingrid Stoop. Dit is een gesprektechniek die jou in staat stelt je eigen probleem op te lossen. De vragen leiden jou naar jouw oplossing. Wanneer er een duidelijke hulpvraag is, bijvoorbeeld een enkelvoudige angst of een vol hoofd, zijn één tot drie consulten vaak genoeg om het probleem op te lossen. De inhoud van het probleem mag bij jou blijven, je hoeft het niet te vertellen. Wanneer je hulpvraag niet zo duidelijk is, help ik je bij het vinden ervan. Zodat jij snel, gericht en krachtig naar jouw oplossing kunt. 
Bij aanvang van een coaching (traject), ontvang je een intake formulier zodat we gericht aan de slag kunnen met jou vragen. Wanneer meerdere consulten volgen wordt per keer kort gerapporteerd wat we hebben gedaan en besproken, zodat we daar de volgende keer op terug kunnen blikken en op door kunnen gaan. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met deze gegevens. In de privacyverklaring kun je hierover meer lezen.