Recensies

Workshop hoofdopruimen
Zomaar een vrijdagochtend, met een vol hoofd chaos aangeschoven bij de workshop van Ellen. Wonderlijk om 2,5 uur later tot de conclusie te komen dat er weer ruimte is. Stapsgewijs laat Ellen je zelf aan de slag gaan om ruimte te creëren in je hoofd. Je zoekt naar ordening, geeft hier vorm aan en plaatst het in of buiten je hoofd in beelden/symbolen. Bij mij werkt dit. Die ochtend ben ik naar huis gegaan met het gevoel van en heerlijke rustige ruimte in mijn hoofd, formaat balzaal. Sterker nog, ik heb er, nu we een aantal weken verder zijn, nog steeds profijt van. Ik vind het een aanrader.
Marianne 20-11-2019 

Geen concentratie op school (10 jaar)
Met mijn zoontje (toen 10) bij Ellen geweest omdat hij meer droomde op school dn dat hij iets deed. Nadat hij een afspraak met Ellen had wist hij me precies te vertellen wanneer zijn concentratie op school steeds weg viel. Hij heeft geleerd op welke manier hij zijn concentratie het beste vast kan houden. Ook kreeg hij nog andere tips hoe hij onbelangrijke zaken op dat moment kon parkeren om er vervolgens later weer mee verder te gaan, zodat ook dat hem niet uit zijn concentratie hield. Vanaf het bezoekje aan Ellen heeft de leerkracht hem duidelijk zien groeien. Zélfs in niveau!
Maureen 19-9-2019

Workshop Rust en Ruimte in je hoofd
Dinsdag 14-5-2019 de cursus Rust en Ruimte in je hoofd gevolgd bij Ellen Het was een gezellige ochtend met 4 dames, op een mooie locatie, waarin we aan de slag zijn gegaan met ons eigen hoofd. In dat van mij was het beste een troepje eigenlijk. Ellen coachte ons d.m.v. de MatriXmethode. Ik heb een eigen en uniek opruimplan gemaakt, en dat in mijn hoofd 'aangemaakt'. 
Een bijzondere ervaring, maar wel een hele fijne, omdat het precies bij mij past! Nu is het zaak om het opgeruimde plan te onderhouden.
Annika 16-5-2019

Stress op de snelweg

Ellen heeft mij van de snelwegstress afgeholpen. Binnen 15 minuten was mijn beleving daarbij hierbij gereduceerd naar nul. Nu ruim 3 maanden verder zit ik nog altijd relaxed achter het stuur op de snelweg. Heerlijk, dank je wel Ellen!
Chrit 3-4-2019

Presentatie angst/stress
RESET your brain met de MatriXmethode werkt echt heel verrassend. Ellen is heel zorgzaam, geïnteresseerd en professioneel om met jou op zoek te gaan waar jou knelpunt zit. Het werkt echt! ik ben erg blij met waar Ellen mij mee heeft kunnen helpen. Bedankt Ellen!
Muriel 28-1-2019

Angst voor sloten
Na een ongeluk waarbij ik met mijn paard in een sloot ben gevallen, kreeg ik een soort ontwijkingsdrang als ik met een paard of auto te dicht in de buurt van een sloot kwam. Alhoewel ik er enigszins sceptisch tegenover stond, merkte ik dat de behandeling van Ellen erg positief was. Ik kan nu neutraal naar een sloot kijken en er met mijn paard langs rijden. Dank je wel Ellen!
Femke 15 januari 2019

Presentatie angst

Ellen heeft mij bijzonder goed geholpen. Ik had last van plankenkoorts als ik voor een groep moest presenteren. Na 1 gesprek met Ellen stond ik al vol vertrouwen voor een groep dames over mijn werkzaamheden bij Eet Je Goed voedingsadvies te vertellen. Ik heb daarna nog een na-behandeling gedaan en nu heb ik een fantastisch gevoel en zenuwen prima onder controle. Ellen bedankt.
Carine 20 november 2018

Vol hoofd, huilbuien en snel boos
Met mijn zoon van 8 ben ik bij Ellen geweest. Mijn zoon had last van huilbuien, kon snel boos worden en gaf zelf aan dat zijn hoofd vol zat en er niets meer bij kon. Dit laatste was voor mij de druppel om actie te ondernemen. Ik heb Ellen gebeld en een afspraak was snel gemaakt. De eerste afspraak was direct een succes. De rust die Ellen uitstraalt zorgde ervoor dat mijn zoon zich direct op zijn gemak voelde. ellen heeft mijn zoon geholpen om de "rommel"in zijn hoofd te ordenen en geleerd hoe hij de belangrijke en onbelangrijke zaken kan scheiden, zodat hij hetgeen wat hij moet onthouden een goede plaats in zijn hoofd kan geven en hoe hij de rest kan "afvoeren". Na onze afspraak merkte ik gelijk resultaat. Mijn zoon heeft de rust weer terug gevonden en past wat hij heeft geleerd nog steeds toe. Dank je wel Ellen voor je hulp. Voor iedereen die met een "vol" hoofd rond loopt, neem eens contact met Ellen op . Zij kan daadwerkelijk het verschil maken.....
Sharon 22 augustus 2018

Kennismaking MatriXmethode
Het anders opslaan, zoals Ellen het zo mooi noemt is me zeker goed bevallen. Mooie ervaring met een positief resultaat. Als hulpverlener heb ik altijd interesse voor zoiets en het is voeding voor mezelf.  Echt een aanrader! Ellen legt het duidelijk uit en is een super lief mens.
Karin 6 februari 2018

Continentie problemen kind
Mijn zoon erg geholpen over hoe zijn lijf werkt en hoe hij het zelf kan laten werken/invloed op heeft.
Ilse 9 februari 2018

Begeleiding kind

Ellen weet waar ze het over heeft. Ze is heel kundig. Hoe ze je begeleid voelt veilig. Ze brengt je dichter bij jezelf en het geeft je zelfvertrouwen. Fantastisch geholpen door Ellen.
Angelique 28 januari 2018

Angst voor autorijden
Ik ben erg goed geholpen door Ellen, eigenlijk geweldig! Ik zie er niet meer tegenop om een verre autorit te maken! Österreich wir kommen!
Debby 14-12-2017