Over Ellen

Ik voel al mijn hele leven dat ik mensen wil helpen. En dat kan ik nu ook echt doen! Mijn praktijk RESET bij Ellen is een feit sinds 1 januari 2018 en daar ben ik trots op en heel gelukkig mee.

Toen ik begin 2017 de MatriXmethode leerde van Ingrid Stoop, wist ik dat ik hiermee had gevonden wat ik zocht. De methode past bij me als een warme jas! Ik help mensen in zichzelf vinden waar ze naar op zoek zijn; naar dat stukje eigen regie, waarmee ze zelf tot de oplossing komen van hun probleem/belemmering.

Rond mijn 20ste was ik mijn regie helemaal kwijt. Ik had en ongeluk gehad waar ik een flinke whiplash aan over had gehouden. Zo hevig dat ik na ruim 2 jaar volledig in de WAO belandde. Ik verzamelde allemaal experts om me heen die mij konden helpen: psycholoog, neuroloog, fysiotherapie, ontspanningstherapie, neurofeedback, biofeedback, cesartherapie en verschillende vormen van alternatieve therapie. Het waren mensen die wisten hoe ik mijn leven weer op kon pakken. Er volgde moeilijke jaren van veel verdriet en teleurstelling. Immers... niemand kon mij echt helpen! Ik gaf de regie uit handen aan die experts en voelde me er afhankelijk van.
Wat ik in die jaren geleerd heb, is dat je het uiteindelijk alleen zelf kunt. Je kunt dingen leren, zoals ontspannen, overzicht creƫren door een bepaalde methodiek, leren om belemmerende gedachte om te zetten naar helpende......maar uiteindelijk ben jij degene die het moet gaan doen!

Hoe mooi is het dat ik nu, met behulp van de MatriXmethode, juist dit stuk bij mensen in beweging kan zetten. Geen dure, jaren lange trajecten, maar kort en terug naar de eigen regie!

Dit was het puzzelstukje wat nog ontbrak, naast mijn opleidingen in zorg, welzijn, onderwijs en NLP. Zo mooi, krachtig en effectief! Dat gun ik iedereen, jong en oud: thuis, op het werk en op school:

Regie over zijn/haar eigen hoofd en leven

Afgeronde opleidingen:
  • Verpleging
  • Praktijkbegeleiding voor werkers in de gezondheidszorg
  • Leraren opleiding Gezondheidszorg en Welzijn
  • Train de trainer Teamcoach
  • MatriXmethode van Ingrid Stoop
  •  Access BARS
  • NLP Practitioner Plus (Vidarte)
Heden